Gemmecotti – ipari vegyszer szivattyúk

A PumpTech Kft a 2016-os kezdetektől forgalmazza a GemmeCotti egyes termékeit, pozitív változásként 2023 tavaszától immár, a teljes GemmeCotti termékpaletta elérhető nálunk, kiváltképp az ATEX-es verziók és a 316 SS házas szivattyúk.

Ezzel a vezető Olasz gyártóval kooperálva rövid szállítási idővel (többnyire magyarországi raktáron azonnal elérhető, egyébként 1 hét) ipari minőségű szivattyúval szolgálhatunk partnereinknek.

A GemmeCotti

A GemmeCotti srl 1992 óta foglalkozik savak és veszélyes folyadékok vegyi szivattyúinak tervezésével és gyártásával, amikor is alapítói a szivattyútervezésben és gyártásban szerzett jelentős tapasztalatuk után saját céget alapítottak.

Az évek során a GemmeCotti saját ipari szivattyúcsaládot hozott létre, amelyet tapasztalt szakértői csapata tervezett és gyártott. Jelenleg mágneses meghajtású szivattyúkra, mechanikus tömítésű szivattyúkra és függőleges szivattyúkra specializálódtak.

A céget szivattyúinak magas minősége jellemzi, amit az olasz eredetű anyagok felhasználása, valamint a szakképzett és mindig naprakész személyzet folyamatos gondoskodása garantál.

Széles termékválasztékunkban megtalálhatók a mágneses meghajtású centrifugálszivattyúk, turbina szivattyúk, maghajtású lapátos szivattyúk, függőleges szivattyúk, mechanikus tömítésű szivattyúk, hőre lágyuló anyagokból (PP vagy PVDF) vagy fémből (AISI 316) készülnek. Minden GemmeCotti szivattyú megfelel a gépekről szóló irányelvnek (CE/2006/42). A GemmeCotti szivattyúkat világszerte nagyra értékelik, és számos különféle iparágban sikeresen használják őket, beleértve: vegyipar és petrolkémiai, gyógyszeripar, olajfinomítók, galvanizálás, nyomtatott áramkörök, elektronika, fényképezés, katonai, vízkezelés, biotechnológia, papírgyárak, textil, cukorgyárak, élelmiszeripar feldolgozás, tejüzemek és még sokan mások.

Mindegyik típus elérhető mágneskuplungos hajtással

Centrifugál

Turbina

Csúszólapátos

Illetve mechanikus tömítéssel is a centrifugál szivattyúk

Tömítés nélküli függőleges bemerülő szivattyú