AMPCO higiénikus szivattyúk

ampcopumps.com

Az Ampco gyárat 1948-ban alapították Milwaukee-ban, az Egyesült Államokban. Az Ampco a kezdetektől fogva rendkívül sikeres szivattyúmegoldásokat kínált az ipar számára, egy olyan vállalatként, amely elkötelezett a szivattyúk tervezése és gyártása terén. Kezdetben az amerikai haditengerészet számára gyártottak ipari centrifugálszivattyúkat, elsősorban sós víz szállítására. Azáltal, hogy fokozatosan bővítette portfólióját a higiénikus alkalmazásokhoz használt szivattyúkkal, az AMPCO napjaink egyik vezető szivattyúszállítójává nőtte ki magát az Egyesült Államokban.

Fő kompetenciáink kiterjednek a centrifugális és térfogatkiszorítású szivattyúkra számos higiénikus, valamint ipar alkalmazásokhoz, mint például hűtővíz, könnyű vegyszerek, szennyvíz és még sok más. A termékportfólió pedig folyamatosan bővült.

Intelligens és kifinomult gyártási folyamataik, rendkívül motivált kollégáiknak és nagy raktárkészletük lehetővé teszi számukra, hogy a legjobb minőségű termékeket gyorsan szállítsák a világ bármely pontjára – és továbbra is versenyképes áron.

Európai központjukat, raktárukat Németországban 2011 hozták létre, ebből a raktárkészletből szivattyúkat átlagosan 2-4 hét alatt, alkatrészeket 1-2hét alatt tudunk szállítani.

Hivatalos gyári disztribútorként immár két éve vagyunk az AMPCO család tagja.

Sorozataink